„Trolovi – bend na okupu“: Najšareniji animirani film u bioskopima

Na radost naših najmlađih i najvoljenijih animirana franšiza „Trolovi“ dobila je svoj treći nastavak!

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka (Ana Kendrik) i Zakeralo (Džastin Timberlejk) sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću.

Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Svečana sinhronizovana 3D projekcija filma „TROLOVI – BEND NA OKUPU“ (TROLLS BAND TOGETHER) biće održana u subotu 28. oktobra, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, sa početkom u 17 časova, a već od 16 časova u holu bioskopa Cineplexx 4D Delta City počinje druženje koje će ostati u sećanju svih mališana. Dečiji hor „Čarolija“ pevaće najpopularnije pesme iz filma, a glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji družiće se sa svim prisutnim posetiocima.

Od 28. oktobra „TROLOVI – BEND NA OKUPU“ prikazivaće se pretpremijerno u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano na naš jezik. Dobro poznati glasovi Ane Štajdohar i Marka Mandića i ovoga puta su oživeli preslatke Maku i Zakerala, a imaćemo priliku da čujemo i Tanju Živković, Kristinu Jovanović, Vukašina Jovanovića, Slobodana Stefanovića, Mateju Vukašinovića, Anju Orelj, Đurđinu Radić, Milana Tubića, i mnoge druge.

Izvor: Naxi Media, Taramount PR
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.