Poznato ko će sve pevati u Mts dvorani 05. i 07. novembra na koncertima „DISNEY100!


Zbog velikog interesovanja, zakazana su dva datuma gala događaja „Disney100: koncert“ u mts Dvorani, koji se održava povodom proslave 100 godina „čuda“.

Beograd se sa ponosom pridružuje gradovima širom sveta u proslavi 100 godina Diznijeve priče i nezaboravne muzike. Ovo posebno muzičko iskustvo biće održano 05. i 07. novembra, a nastupiće Simfonijski orkestar RTS-a pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Sada je poznato i ko će od pevača učestvovati u koncertnom spektaklu. To su Marko Luis, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Lejla Hot, Marko Marković, Milan Atonić, Irina Arsenijević. Svi oni su, osim Marka Luisa i Ivane Peters do sada učestvovali u domaćim Disney sinhronizacijama, što će za ove umetnike biti jedno potpuno drugačije iskustvo.

Tokom Disney 100 koncerta, ansambl Simfonijskog orkestra RTS-a zajedno sa maestrom Bojan Suđićem i pomenutim solistima izvešće preko 20 kultnih Diznijevih pesama koje obuhvataju više generacija. Na koncertu će biti predstavljena muzika i inserti iz omiljenih animiranih klasika kao što su “Mala sirena“, „Uspavana lepotica“, „Aladin“, „Lepotica i zver“ tako i u izvedbama savremenih Diznijevih naslova „Zaleđeno kraljevstvo“, „Priča o igračkama“, „Enkanto: Magični svet“

Izvor: Naxi Media Mix- Mts dvorana promo
Foto: Bigstock/ StockPhotoAstur

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.