Poznata još dva gosta na velikom koncertu “Atomsko sklonište i prijatelji”

Koncert će biti održan 11. novembra u MTS dvorani.

Bora Đorđević frontmen Riblje čorbe i Tifa , nekadašnji pevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, pridružiće se grupi muzičkih velikana koji će 22. novembra održati koncert “Atomsko sklonište i prijatelji” , posvećen prvom pevaču legendarnog sastava – Serđu Blažiću.

Ovaj ekskluzivni koncert koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji, obeležiće prisustvo prijatelja benda, pa će publika hitove „Pomorac sam majko“, „Pakleni vozači“, „Devojka broj 8“ i druge , moći da čuje u izvođenju Bore Đorđevića, Tife, kao i prethodno najavljenih: braće Jelić iz YU Grupe, Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena benda Van Gogh, Pere Galića iz Opće Opasnosti, Jurice Pađena iz sastava Aerodrom.

Podsetimo, Blažić je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

Izvor: Naxi Media Mix- MTS dvorana promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.