Dva koncerta za pamćenje: Gibonni fascinirao beogradsku publiku


Proslavljeni kantautor Gibonni održao je dva spektakularna koncerta u beogradskoj Areni.

Muzičar iz Splita horski je sa publikom obe večeri pevao “Libar”, “Nisi više moja bol”, “Mirakul”, “ Cesarica”, „Tempera“ i mnoge druge hitove… Čini se da jedinstvenom i originalnom kantautoru nijednog trenutka nije ponestalo energije, pa su tako oba nastupa protekla pod velom jakih emocija, a publika je oduševljena.

Gibonni je odlučio da svoju muzičku noć obogati posebnim gostima, što je izuzetno oduševilo publiku. Nakon izvanrednih nastupa Stefanie, gospodina Matije Dedića i Damira Urbana, iznenađenje obe večeri bila je Konstrakta, koja je zajedno s Gibonnijem izvela pesme „Tajna vještina“ i „Zašto praviš slona od mene“.

Takođe, publika je bila ugodno iznenađena kada se na sceni pojavio i Gospel hor, s kojim je Džiboni ranije nastupao u Beogradu, na istom mestu pre deset godina. Treba napomenuti da većina članova ovog hora potiče iz čuvenog London Community Gospel Choir-a, koji je delio pozornice s muzičkim velikanima kao što su George Michael, Eric Clapton i Madonna. Njihov zajednički nastup je bio trenutak za pamćenje.

Ova dva koncerta u beogradskoj Areni bila su više od običnih pevačkih nastupa. Bilo je to jedinstveno iskustvo, koje je spojilo više generacija, donoseći jedinstven rolerkoster emocija.

Konačno, Gibonni je još jednom dokazao svoju muzičku genijalnost i sposobnost da poveže ljude putem svoje muzike. Bile su i ostaće ovo dve noći za pamćenje.

Izvor: Naxi Media Mix
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.