Petar Grašo uoči koncerta u Štark Areni: Neće nedostajati duše!

Petar Grašo, jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, sutra, 11. novembra u Štark Areni održaće veliki koncert, a utiske pred njegovu prvu arenu u Beogradu podelio je sa Naxi radijom.

Grašo je u višedecenijskoj karijeri zabeležio brojne hitove, a kada je reč o celokupnom sutrašnjem doživljaju sugeriše da je produkcijski sve spremno, te da dobrog „zvuka neće nedostajati, ali ono što je najvažnije – neće nedostajati duše!“

„Pričao sam sa ljudima iz mog benda i svi smo se složili da se posebno radujemo beogradskoj areni, jer je to poslednja arena za ovu godinu. Radili smo ih ove godine više nego ikada. Ona nedostaje u mom dosadašnjem portfoliju velikih, lepih koncerata. U mojoj karijeri ne nedostaje lepih beogradskih koncerata, imao sam divne koncerte u Sava Centru, ali uvek je nedostajala beogradska arena. Konačno, baš sam sretan da smo za kraj godine izabrali Beograd i Štark Arenu da na taj način zapečatimo ovu uspešnu godinu.“

Veliki broj nastupa uslovio je da ceo bend bude besprekorno uvežban i u svakom trenutku spreman da sa publikom podeli najlepše emocije.

„Moglo bi se lako dogoditi da u ovoj godini zabeležimo trocifren broj nastupa, tako da bez ikakve namere da budem neskroman, mi smo potpuno spremni. Možemo sada za dvadeset minuta izaći na stejdž i to će biti sjajan koncert, jer zaista znamo repertoar i uživamo svirajući ga. Sada je to jedna lepota u kojoj nemaš nikakvu tremu, samo se trudiš nadograđivati te veštine koje imaš na stejdžu“, objašnjava proslavljeni pevač, kompozitor i muzičar.

Izvor: Naxi Media Mix
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.