Dugalić i Pingović najavili kabare Da to su bili dani

Muzičko-poetski kabare „Da to su bili dani“ ove godine slavi punoletstvo- 18 godina postojanja, a povodom toga, danas je na konferenciji za novinare najavljeno izvođenje 03. decembra u 2oh u Velikoj sali mts Dvorane.

Na sceni kultnog prostora treće decembarske večeri u kabareu će nastupiti Nebojša Dugalić, Boris Pingović, Nina Ćosić i Voja Savić, a očekuju se i i specijalni gosti koji ce doprineti naročitosti ovog izvođenja.

Nebojša Dugalić ne krijući zadovoljstvo zbog trajanja kabarea i novog nastupa povodom 18 godina postojanja kabarea, izjavio je: „Ovo je skoro 350. izvođenje i čudim se kako nismo prestali da brojimo, a uistinu ova brojka veoma raduje. Ono što je veoma važno i što je negde i doprinelo trajanju kabarea jeste konstantna interakcija sa publikom i osluškivanje njihovih sugestija. Do sada smo sigurno imali bar 10 verzija kabarea i čini mi se da upravo ta neistovetnost svakog novog izvođenja doprinosi dinamici svakog novog susreta sa publikom. Pesme su se kroz vreme menjale, poezija takođe, kao i mi sami“, jasan je Dugalić.

Boris Pingović je sa svoje strane istakao da svako izvođenje kabarea kao da je novo: “ Naš muzičko-poetski kabare jeste pokušaj da uočimo srodnost različitih muzičkih i poetskih tradicija, ovaploćenih kroz baštine raznih stvaralaca, i da se u ovim danima prisetimo šta je nekada, ne tako davno, značilo govoriti i pevati za sva vremena“, kaže Pingović.

Kabare se, podsetimo, izvodi od 2004. godine. Reč je o kombinaciji muzike, poezije i humorne anegdotske građe, tako da će publika moći da uživa u stihovima naših znamenitih pesnika, kao i u različitim muzičkim žanrovima, od šansone, rock n rolla do domaćeg i stranog evergrina.

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i putem Tickets.rs

 

Izvor: Naxi media Mix-Mts Dvorana PR
Foto: Bigstock/Elisanth

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.