Boris Novković pred beogradski koncert: Bend i ja štelujemo dobru energiju!

Poznati hrvatski muzičar i pevač Boris Novković posle nekoliko godina pauze ponovo će zasvirati pred beogradskom publikom 19. novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke.“

Uoči nastupa u mts Dvoran publici koja ga verno isčekuje poručuje: „Veseli me da nakon dosta vremena ponovo sastanem sa beogradskom publikom, gde je taj odnos zasnovan na uzajamnoj ljubavi i velikoj podršci koju sam dobio od Beograda na početku i nastavilo se tokom moje čitave karijere. Očekujem eskploziju energije, jedan divan koncert, da prođemo kroz sva sećanja i romantiku sa mojih početaka, ali i da čujemo neke nove pesme. Pripreme teku dobro i bend i ja štelujemo dobru energiju i jedva čekamo da izađemo pred novosadsku i beogradsku publiku“, kaže popularni muzičar.

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album „Gori ulica“.

Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

Kako kaže, na koncertu će proći kroz sve faze svoje karijere i podsetiti se mnogih bezvremenih hitova zajedno sa svojom publikom: „Čućete pesme iz svih razdoblja moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pesama. Mogu samo da kažem Beograđanima, vidimo se 19. novembra puni energije, ljubavi i rokenrola“, jasan je Novković.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

 

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.