Ovacije za Jelenu Gavrilović na koncertu “Dizni 100”

Dva od tri zakazana koncerta „Disney100“ održana su juče u prepunoj u mts Dvorani. Ovaj spektakl se održava povodom proslave 100 godina „čuda“.

Među mnogobrojnim poznatim ličnostima iz sveta umetnosti učestvovala je i glumica Jelena Gavrilović koja je dobila ovacije publike nakon dva nastupa.

Jelena je izvela čuvene numere iz oba dela popularnog animiranog hita “Zaleđeno kraljevstvo” (“Frozen”), po čemu je poznata i van granica naše zemlje: “Sad je kraj” (Let It Go”) i “Meni neznano” (“Into the Unknown”). Ona je dala glas za srpsku verziju Elze, a Dizni studio je upravo Jelenu Gavrilović uvrstio među 25 najboljih glasova za tu ulogu.

Jelena je nosila glamuroznu haljinu koju je specijalno za ovu priliku dizajnirala Amina Hasanbegović.

Na bajkovitoj bini koja je odisala duhom Diznija, pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića, Simfonijski orkestar RTS-a pratio je desetoro izvođača, koji su se za ovu priliku izveli numere iz Diznijevih klasika. Tokom svake pesme na video bimu su se nizali inserti iz Diznijevih klasika. Sam kraj koncertnog spektakla, obeležila je grupna pesma svih izvođača, koji su otpevali temu iz “Kralj lavova”: „Hakuna matata“, na oduševljenje publike. Između dva koncerta bio je priređen crveni tepih i susret sa medijima.

Naredno, treće, izvođenje koncertnog spektakla “Dizni 100” zakazano je za 7. novembar.

Izvor: Naxi Media Mix, proPR
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.