Ovacije publike nakon spektakularnog koncerta Josipe Lisac u Novom Sadu

Josipa Lisac je magičnim nastupom u Novom Sadu obeležila je 50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, a publika je koncert ispratila ovacijama.

Publika je gromoglasnim aplauzom nagradila izuzetan nastup Josipe Lisac i njenog benda koji je trajao više od dva sata., sinoć u Novom Sadu.

Izlaskom na scenu pozdravila je sve okupljene, a zatim zapevala pesmu „O jednoj mladosti“, za koju bi se moglo reći, da „nosi“ album „Dnevnik jedne ljubavi“, čiju 50-ogodišnjicu je slavila sa publikom. Magičnim glasom nizala je cele večeri svoje pesme, „Sreća“, „1000 razloga“, „Živim po svome“..

Zajedno sa njom na sceni zasigurno je bio i neprežaljeni Karlo Metikoš, njena velika ljubav i čovek koji stoji iza mnogih njenih maestralnih dela. Njegov potpis, njegove i njene fotografije iz mladosti smenjivali su se na velikom video bimu tokom koncerta.

Zapevala je „Vjerujem ti sve“, „Daleko“, „Ne prepoznajem ga“, da bi u jednom trenutku u potpuno novom aranžmanu otpevala pesmu „Jedna kratka vijest“, za koju kaže da je iz nekog razloga nikada nije izvodila, ali Novosađanima je ipak pričinila to magično zadovoljstvo.

Ono što Josipu i Novi Sad povezuje jeste Dunav, te se osetila posebna emocija prilikom izvođenja pesme „Gdje Dunav ljubi nebo“, ali ništa mnogo manje ni dok je izvodila „Danas sam luda“, „Magla“…

Kako Josipa voli da kaže „ne voli da izlazi sa scene, pa da peva pesme za bis“, te je ona ostala na sceni i za sam kraj ove prekrasne novosadske noći zapevala „Ležaj od suza“ i „Ispočetka“, i „prigrlila“ svojim glasom sve koji su proveli ovo nedeljno veče zajedno sa njom i njenim bendom.

Novo druženje sa Josipom Lisac zakazano je za 7. mart, na koncertu u MTS dvorani u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play, koja je bila zaslužna i za novosadski program.

Izvor: Naxi Media Mix- Longplay
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.