Spektakl koji svi čekamo: Jasmin Levi 12. novembra u Novom Sadu

Jasmin Levi, jedna od najvećih zvezda world music scene, premijerno će nastupiti u Novom Sadu 12. novembra u Srpskom narodnom pozorištu.

Ovog novembra, Jasmin će u Novi Sad stići nakon koncerta u Sarajevu, a u oba grada nastupa u okviru turneje “Balkan Tour”. Snagom glasa i jačinom emocije, ova svetska umetnica publiku vodi na put na kome se zaboravlja na sve brige i prepušta iskustvu, koje zasigurno dovodi do katarze. Atmosfera koje se uvek pamti, sasvim sigurno će biti pojačana u jedinstvenom ambijentu Srpskog narodnog pozorišta, koje važi za jednu od najlepših scena u našoj zemlji.

U pratnji svojih muzičara Jasmin stvara doživljaj utemeljen na ladino i flamenko kulturnoj baštini, prožet i modernijim zvukom, interpretirajući priče o ljubavima,poslednjim zagrljajima, rastancima, slaveći život i emocije. Kako se u njenoj muzici jasno oseća sefardsko nasleđe i izraelski koreni, za vokal Jasmin Levi kaže seda je “glas svih kultura Mediterana”, od Izraela do Španije.

Sama pojava Jasmin Levi verno dočarava ono o čemu peva, budeći jake osećaje kod publike, zbog čega se ubraja među one umetnike čiji rad pun potencijal ostvaruje upravo u interakciji sa njom na koncertima. Svaki minut njenog nastupa prožet je emocijama koje publiku vode kroz setu, bol, nostalgiju, ali i ljubav kao inspirišuću, pokretačku energiju i radost življenja.

Pesmama “Una Noche Mas”, “La Alegria”, “Adio kerida”, “Olvidate de mi”,albumima “La Juderia”, “Mano Suave”, “Libertad”, ova umetnica se upisala u samvrh top lista najslušanije muzike na planeti.

Ulaznice za koncert Jasmin Levi u Novom Sadu u prodaji su od ponedeljka, 2. oktobra na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

Izvor: Naxi Media Mix- SNP Novi Sad
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.