Odložen koncert Slobodana Trkulje

Koncert Slobodana Trkulje i Balkanopolisa zakazan za subotu 13. mart u Kombank dvorani, usled promenjenih epidemioloških mera, pomera se na ponedeljak 15. marta od 19h. Kupljene ulaznice važe za novi datum, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„I pored pomeranja koncerta želim da naglasim da će ovaj koncert biti svojevrstan BAL POD MASKAMA i da je organizovan uz striktne mere kojih će apsolutni svi morati da se pridržavaju. Raspored sedenja je takav da će svih dozvoljenih 500 posetilaca biti dovoljno udaljeni jedini od drugih i da će svi morati da nose maske! Ko je bude skinuo za vreme koncerta moraće da napusti dvoranu! Ko smatra da ne može da se toga pridržava ne treba da dolazi. Oni koji mogu i žele, dobiće 100 minuta energičnog muzičkog programa koji jedva čekamo da izvedemo. Prošlo je godinu dana od poslednjeg koncerta, akumuliralo se mnogo energije u nama. Ovakav koncert je trenutno jedini bezbedan način da vratimo umetnost u naše živote. Moramo da budemo maksimalno odgovorni i da brinemo o sebi i drugima. Radujem se što ćemo vam svirati i jedva čekam da vas sve vidim pa makar i maskirane“ poručio je Slobodan Trkulja.

Ovaj priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija, koji sa svojim sastavom „Balkanopolis“ oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, podjednako je hvaljen od publike i od svetske kritike, koja ga svrstava u red nacionalnog blaga Balkana a njegov zvuk, kao novi muzički talas. Na koncertu će publika uživati u zvuku moderne srpske tradicije po kojoj je “Balkanopolis” svetski poznat.

Izvor: Naxi Media Mix-Kombsnk dvorana PR-Slobodan Trkulja PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.