Negative u Kombank dvorani

Posle pandemijske pauze u 2020. tokom koje su otkazali brojne nastupe u Srbiji i regionu, bend NEGATIV nastavlja turneju povodom 20 godina na muzičkoj rok sceni, jubulej koji je trebalo da bude obeležen prošle godine, ipak će „proslaviti“ koncertom u Kombank Dvorani 13. februara u 19h. Kako kažu, obeležiće ga na najbolji mogući način „radeći ono što najviše vole, na bini pred publikom”.

Ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka imaće priliku da se podsete neprikosnovenog vokala Ivane Peters i muzičke postave u sastavu Nikola Radaković Džoni ( gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (Bas ) koji odavno više nisu “klinci” koji su osnovali bend pre 20 godina, već deo rok sastava koji važi za jedan od najozbiljnijih ikada nastalih na ovim prostorima. Kako najavljuju, na bini bini će im se u nekoliko navrata pridužiti još gostiju koji će zasvirati sa njima i dodatno obogatiti “već dobro poznat i moćan nastup”.

Iza Negativa su 4 studijska albuma, desetine hitova, stotine koncerata, a kako kažu članovi ove vredne ekipe, trenutno rade na pesmama za svoj PETI studijski album. Zbog globalne pandemije su tokom 2020. otkazali preko 20 koncerata u regionu, ali je želja, kako poručuju, da naprave audio zapis sa koncerta u Kombank Dvorani i da to takođe objave kao izdanje.

“Veliki broj ljudi poslednjih godinu dana nije u mogućnosti da prisustvuje koncertima, pa je ovo jedan od načina da se i njima omogući da uživaju u živim koncertima”, ističu članovi benda vidno željni svirke.

Podsetimo, Negativ su se pojavili 1999. godine u jednom mračnom trenutku, za vreme bombardovanja. Ivana je nakon raspada grupe TAP 011 odlučila da se bavi muzikom koja je daleko više u njenoj prirodi. Srećom naleće na “klince“ iz kraja koji vole da praše. Dogovaraju se da naprave nekoliko zajedničkih proba i iz toga se izrodilo nešto što je momentalno privuklo pažnju svih očiju okrenutih ka muzičkoj sceni Srbije. Nastao je NEGATIVE.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. Kapacitet mesta je ograničen na 500.

Izvor: Naxi Media Mix- Kombank dvorana PR
Foto: Bigstock/ bogdanbrasoveanu

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.