Milan Lane Gutović ponovo u Akademiji 28

Milan Lane Gutović će ponovo nastupiti u Akademiji 28, u petak 3.jula u 20h, sa predstavom ‘’Ukrađena ličnos’ ‘’, koja je kao i ‘’Obično veče’’, bila rasprodata cele sezone, do početka restrikcija uzrokovanih virusom Covid19.

Poštujući propisane mere socijalne distance, u prodaju je pušten manji broj ulaznica i one neće biti numerisane.

Takođe, ulaznice kupljene za otkazane martovske predstave („Ukrađena ličnos ’“, „Obično veče“ i „Dogodine u isto vreme“), mogu se zameniti za 3.7, ili se vratiti na prodajnim mestima gde su i kupljene.

Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki. Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

Sa spretnošću i duhom seoske bitange „položare“ i „jajare“, potura se po Evropskoj Uniji kao kandidat za predsednika. Nijedan postavljen uslov njemu nije nimalo težak za ispunjenje, jer ništa što nudi njega lično nimalo ne košta. Izdaja je za njega potpuno prihvatljiva, a tu izdaju naziva „saradnjom“.

Diktirajući svoju ponudu za funkciju predsednika, otkriva uz sve nakaznosti ponude i deo ličnosti koja ga čini scenski zanimljivom. Sve što izgovori, oboji lakoćom prevare, spretno izvrće realnost i prilagođava je trenutku.

Ipak je ovo suviše ozbiljan opis za šarmantnu, veselu i šalom i smehom protkanu predstavu.

 

Izvor: Naxi Media Mix-MY WAY PR
Foto: Bigstock-World Image

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.