Čolićev koncert u Kragujevcu ipak 22. avgusta

Dugoočekivani koncert Zdravka Čolića nažalost neće biti održan kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko COVID -19, već se odlaže za 22. avgust, u 20:00 u „Kneževom arsenalu“.
Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu u jedinstvenom prostoru istorijskog „Kneževog arsenala“, navodi LongPlay u zvaničnom saopštenju.

Zdravko Čolić deli razočarenje svojih mnogobrojnih fanova. Kao i čitava organizatorska ekipa koja je predano nekoliko meseci radila da se kragujevački spektakl desi i da se obezbede najkvalitetniji uslovi za prvi veliki koncert na otvorenom nakon epidemije COVID – 19.

„Dragi prijatelji, žao mi je što nećemo pevati u subotu zajedno, budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu“, poručio je Zdravko Čolić.

Nažalost, usled nepovoljnih okolnosti za nesmetanu realizaciju spektakla kakvog zaslužuju publika i Zdravko Čolić, organizatori su bili primorani da koncert pomere za avgust, kada se očekuje da će biti omogućeno obavljanje koncertnih aktivnosti u punom obimu u Srbiji. Organizatori imaju podršku grada Kragujevca i lokalnih medicinskih i logističkih službi i nastavljaju pripreme za spektakl koji je zakazan za avgustovsko veče.

Ulaznice ostaju važeće za novi datum 22. avgust i nije ih potrebno menjati. Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. avgusta:

– Ulaznice kupljene online – poslati email na [email protected].

– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima u Beogradu – povrat na Blagajni Štark Arene.

– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda – poslati email na [email protected], uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

– U Kragujevcu povrat ide preko Da Gama Travel-a, Doma omladine Kragujevac i Music Store-a.

Izvor: Naxi Media Mix-LongPlay PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.