METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. marta i 16. aprila u Beogradu

Metallica symphony tribute show koji je najavljen za 17. mart 2024. godine, zbog velikog interesovanja dobija još jedan datum.

Drugi koncert je zakazan za 16 april u mts Dvorani, a karte su već u prodaji.

Publika koja je upoznata sa ovim konceptom spremna je za spektakl. U pitanju je spoj neprevaziđenih pesama Metalike i filharmonije, koji će priuštiti nezaboravan muzički doživljaj za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata, odnosno njihovog impresivnog spoja. Kritičari ističu da se od ovako koncipiranog koncerta „ježi svaka ćelija u telu“, a da oduševljenje ovim spektaklom posle traje danima.

Svi ljubitelji muzike legendarnog američkog sastava, moći će prvi put da uživaju u mts Dvorani u  ovom izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni. Fanovi kultnog benda  imaće jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.

The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets i Enter Sandman samo su neke od pesama Metalike koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere Sanitarium.

Podsetimo, Black Metallica tribute i filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u Srbiji, a 2023. započinju evropsku turneju koncertom u Novom Sadu.

Sudeći po uspehu na ovim nastupima, nesumnjivo je da su vrsni muzičari dali su sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane.

Foto: youtube printscreen
Izvor: Naxi Media Mix – mts Dvorana

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.