„Maša i medved: još zabavnije“ 17. decembra u mts Dvorani

Nastavak dugometražne sinhronizovane avanture „MAŠA I MEDVED: JOŠ ZABAVNIJE“ kuca na vrata, a svečana premijera poznate čarolije biće održana u nedelju, 17. decembra u mts Dvorani, donoseći pred publiku neke nove anegdote nesvakidašnjih prijatelja.

Pre početka premijerne projekcije crtanog filma, od 18h biće upriličeno druženje sa još jednim poznatim prijateljskim tandemom, velikim dečijim pesnikom Ljubivojem Ršumovićem i piscem Urošem Petrovićem.

„Maša i meda: Još zabavnije“ je božićna bajka usmerena na dvanaest meseci u godini donoseći neočekivane obrte i uzbudljive trenutke. Energičnu devojčicu Mašu poznaju skoro sva deca, a uz njene luckaste ideje zabavljaju se i čitave porodice. Sada, Maša kreće na neočekivno put čija opasna vožnja traje od mesta gde živi, njene čuvene šume do obližnjeg grada i nazad. Prva stanica je svadbeno veselje, ali onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se zabavlja sa velom mlade, izazivajući gungulu, ona se na kolicima za tortu trka i juri golubove.

Trogodišnja devojčica, druželjubiva i pomalo ekscentrična Maša i ovaj put ima iza sebe onog koji je stalno štiti i ko zbog njenih nestašluka i sam često upada u nevolje, simpatični i dobroćudni Medved. Ipak, uz sve vratolomije, njih dvoje ostaju lojalni jedan drugom.

Izvor: Naxi Media Mix, MTS Dvorana
Foto: youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.