Kosa u Kombank dvorani

Predstava Kosa nastala na čuvenom, istoimenom brodvejskom mjuziklu i kultnom filmu Miloša Formana biće odigrana premijerno 22. februara u Kombank Dvorani.

Ova hipi predstava koja je prvi put izvedena decembra 2019. u režiji mađarskog reditelja Petera Telihalija i glumačkim umećem članova Novosadskog pozorišta i Pozorišta mladih, snažna je i emotivna priča o mladim ljudima koji tragaju za promenom i slobodom.

Beogradska publika će imati prilike da vidi scenu Kombank Dvorane preplavljenu glumcima, koji će u autentičnim kostimima i scenografijom toga doba verno dočarati doba hipi kulture u kom je i nastao čitav projekat Kosa.

Naime, u predstavi učestvuje preko 55 umetnika koji će u svojim ulogama, kao i na muzičkim instrumentima zablistati u Velikoj sali Kombank Dvorane.

Predstavu će koreografski uobličiti Peter Kovač Geržon, uz pratnju orkestra pod vođstvom Davida Klema.

Prošlogodišnjoj premijeri predstave u Novom Sadu prisustvovao je proslavljeni holivudski glumac Džon Sevidž koji je uoči događaja poručio “Sloboda je muzika. Nosi duh nade“.

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket vision-a i online na www.tickets.rs, kao i na blagajni Kombank dvorane.

Izvor: Naxi Media Mix-Kombank dvorana PR
Foto: Bigstock-balabolka_olka

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.