Hauser: Prvi solo nastup u Štark Areni

Stjepan Hauser je prošle godine započeo svoju dugo očekivanu, prvu svetsku solo turneju – „Rebel with a Cello“, u okviru koje će 24. oktobra nastupiti i u beogradskoj Štark Areni.

Hauser na nastupu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a obećava nešto sasvim drugačije od onoga na šta je publika navikla na koncertima 2Cellos. Pored Hausera na bini će biti još 25 muzičara koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju, tako da će koncert u Beogradu biti najveći spektakl ikada i svojevrsna istorija muzike u jednoj noći. Spektakularno izvođenje će pratiti i specijalni scenski efekti, koji će savršeno upotpuniti ceo doživljaj.

“Ja sam uvek voleo da spajam nespojivo, da sjedinim sve generacije, da bude sveopšte slavllje. Nikada nisam gledao na muziku i na koncert, kao na nešto što je ekskluzivno za jednu vrstu publike, nego je svestranost moj cilj. A publika mora da postane buntovna. Ona je ogroman i bitan deo moga šoua, volim da osetim taj povratni momenat, atmosferu, ljubav. Zapravo publika je uključena u nastup.” izjavio je Hauser pred prvi solo koncert koji je održao u prepunoj Areni u Budimpešti, a snimak sa tog koncerta će biti objavljen na YouTube kanalu HAUSERA 3. marta u 14h.

Prvi deo koncerta je rezervisan za uživanje u delima klasične i filmske muzike, a potom će svi u publici postati „buntovni“ kada Hauser zasvira „Lets get loud“, „Livin la vida loca“, „Despacito“, „Senorita“ i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples. Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom sveta, „The Player”.

Najekstavagantniji performer na violončelu današnjice, osim na koncertima, pleni i obuzima milione pratilaca na YouTube-u, Facebook-u i Instagramu, sa posvećenom međunarodnom bazom obožavalaca koja konstantno raste. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću. Hauser jednostavno uspeva da ujedini različite generacije ljubitelja muzike.

Prodaja ulaznica dostupna je putem besplatne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene.

 

Izvor: Naxi Media Mix-ORBIS Communications – Hauser PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.