Udu Kiru uručen Beogradski pobednik

Pred publikom FEST-a, neposredno pred projekciju filma “Moj komšija Adolf” Leona Prudovskog koji je predstavio na ovogodišnjem izdanju festivala, proslavljeni glumac Udo Kir primio je priznanje Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmu. Zahvalivši se na srpskom jeziku, glumac je najpre obećao da će biti kratak jer je vreme dragoceno, a potom rekao:

– Da vam najpre kažem nešto o ovom flmu – za mene je to crna komedija, ali neću da otkrivam zašto, gledaćete film- naglasio je glumac i dodao: – Sličnu ulogu igram u seriji sa Al Paćinom koje se zove „Lovci“ i koju možete videti na jednoj popularnoj platformi.

– Beograd, ah Beograd…Moram da vam kažem zašto je Beograd važan za mene. Pre 50 godina svoj prvi film snimio sam sa Oliverom Katarinom. Oboje smo bili mladi. Ona je bila prelepa i imala je divan glas – rekao je Kir naglasivši da mu se sviđa Beogradski pobednik jer je lepši od Oskara zato što je nag, a zatim dodao:
– Odlazim sutra, ali sam se sjajno proveo. Gledajte ovaj film i ne zaboravite da je to ipak crna komeija. Uživajte u filmu. Hvala vam puno i nadam se da se vidimo uskoro – zaključio je Kir, piše na zvaničnom sajtu festivala. 

Izvor: FEST.RS
FOTO: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.