Hari Mata Hari najavio beogradski koncert

Hari Mata Hari, jedan od najpopularnijih pevača u regionu, najavio je danas u druženju sa novinarima svoj solistički koncert u mts Dvorani gde će nastupiti 16. decembra.

Kako su organizatori iz mts Dvorane saopštili koncert je skoro rasprodat, te se ozbiljno razmišlja o drugom decembarskom koncertu velike pop zvezde.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, uoči nastupa u Dvorani je na konferenciji, ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom rekao:

„Neopisivo je zadovoljstvo jer ću se konačno družiti sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta i jako me raduje činjenica da me je publika ovde toliko željna… Ono što je zanimljivo, kada pravim koncert u Beogradu, uvek dođe publika iz svih krajeva Srbije i to je jako lepo. Ja sam spontan i sve radim po inerciji i bez plana,pa se kod mene nikada ne zna šta će se naći na repertoaru od 30 pesama za koncert, koji jeste dosta teško odabrati…ipak je to preko 200 pesama…. Međutim, postoje pesme koje se moraju otpevati i koje publika sigurno očekuje, bez kojih ne smem da se pojavim na sceni niti da istu napustim“, ističe Hari kroz osmeh, najavljujući da će publika uživati uz hitove iz svih faza njegove karijere, a da je nemoguće da dođe i ne zapeva Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar i druge vanremenske hitove.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a među studijskim albumima su: „ U tvojoj kosi“; „Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija“; „Ja te volim najviše na svijetu“; „ Volio bi’ da te ne volim“; „Strah me da te volim“; „Ja nemam snage da te ne volim“; „Baš ti lijepo stoje suze“ „Sreća“…

Prodaja karata za koncert je na blagajni mts Dvorane i putem Tickets.rs

 

 

Izvor: Naxi Media Mix-mts Dvorana PR
Foto: Bigstock/narimanka

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.