Goran Karan pevao publici u punoj mts Dvorani

Proslavljeni splitski tenor Goran Karan održao je koncert u mts Dvorani.

Posle tri godine pauze ovdašnju publiku ponovo su u tročasovnom koncertu obradovali hitovi čuvenog tenora: „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ostani“, „Lipa si lipa“, „Lolita“, „Anđele“, ali i najnoviji singl „Ne da mi pisma“ kojom se prvi put predstavio na ovogodišnjem letnjem Splitskom festivalu.

Publika je sve pesme pevala horski , ne praveći greške u stihovima pesama, a ni u ritmu, jer je uz Lolitu, Vagabundo i druge brže pesme igrala cela Dvorana. Bila je ovo večeras jedna plesna koncertna Dvorana, a uz stihove velikih hitova Beograđani su se na trenutak zaputili put mora…

Podsećanja radi, Karan je vlasnik više priznatih muzičkih nagrada.

Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, tokom svoje karijere objavio je brojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, te ostvario duete sa eminetnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz sveta.

Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Kemalom Montenom, Zdenkom Runjićem, Rajkom Dujmićem i mnogim drugim muzičarima….

Izvor: Naxi Media Mix-mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.