Boris Novković: Proslava jubileja i beogradski koncert

Boris Novković će u Beogradu, posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred beogradskom publikom 19. novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke.“

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album „Gori ulica“. Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

Uoči dugoočekivanog susreta s beogradskom publikom, Novković poručuje da su se njegova iskustva sa ovdašnjom publikom oduvek zasnivala na uzajamnim emocijama ljubavi i poštovanju:

“ Tako je od samih početaka moje karijere, gdje sam od Beograda dobio bezrezervnu podršku publike i medija, pa do godina i desetljeća moje karijere ispunjenih mnogim koncertima sjajne energije i sinergije između beogradske publike i mene. Iako je uslijedila jedna pauza od nekoliko godina, niti jednog trenutka nisam sumnjao da ćemo se opet sresti u još boljem raspoloženju i izdanju, tako da se neizmjerno veselim što ćemo ukrstiti ovu pozitivnu nagomilanu energiju i napraviti koncert za pamćenje kroz koji ćemo proputovati kroz sve faze i pjesme moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pjesama. Vidimo se 18.11., puni energije, ljubavi i rokenrola“, ističe poznati muzičar.

Boris Novković važi za prepoznatljiv vokal, a za njega se vežu pop -rok zvuk, energičnost, ljubavna tematika, a koji su zajedno recept za uspeh i dugotrajnost.

Publika željna energije i rokenrola imaće 19. novembra priliku da uživa u hitovima poput „Kuda idu izgubljene djevojke“, „Jači i od sudbine“, „Daleko“, „U dobru i zlu“, „Dok svira radio“, „Eloiz“, “Vukovi umiru sami “.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.