Goran Karan: Koncert u Beogradu

Nakon dva velika uspešna koncerta u srpskoj prestonici ( 2018. i 2019. godine ) proslavljeni splitski tenor Goran Karan, ove godine vraća se na Veliku scenu mts Dvorane.

Novi datum rezervisan za Beograđane je 14. oktobar u 20h, a posle tri godine pauze ovdašnju publiku će opet zaseniti hitovi čuvenog tenora „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“. „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“, ali i najnoviji singl „Ne da mi pisma“ kojom će se predstaviti na ovogodišnjem letnjem Splitskom festivalu.

Povodom najnovijeg singla, Karan kaže da su stihovi ove pesme, vrlo brzo sebi pozvali muziku:

“ Nikša Bratoš je pesmu oplemenio svojim srcem i vrhunskim aranžmanom i produkcijom. Splitski festival je zapravo oduvek Kuća naše pesme, pa sam s velikim zadovoljstvom i ove godine kod kuće, opet pevam.“ objasnio je Karan, dodavši da je pesma nastala kao njegova inspiracija na poslednje dve godine u kojima je svet promenio svoje lice:

„Iz mog malog sveta otišli su neki vrlo dragi ljudi, a da se nismo uspeli oprostiti onako kako je naš odnos zaslužio. Ipak, uprkos svoj težini tih odlazaka bez pozdrava, ta je odvojenost samo pojačala ljubav. Jer, imao sam vremena dobro odvagati sopstveni život i osetiti šta me zapravo pokreće i šta mi može dati stvarnu veru i snagu za dalje. ‘Ne da mi pisma’ je odgovor koji sam našao i koliko god da je taj odgovor ličan, mislim da je i univerzalno rešenje“, ističe poznati tenor.

Karte za oktobarski koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i na tickets.rs . 

Izvor: Naxi Media Mix-MTS Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.