Teatrijum: Predstave u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja

Predstava „Ljubavni vremeplov 3“ imaće premijeru u subotu, 2. jula u 21 čas, na sceni Teatrijum, u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja.

Letnja scena Teatrijum otvorena je prošle godine, a njen osnivač je glumac Tihomir Stanić. Zamišljena kao prostor u kome će ponovo oživeti umetničke večeri različite tematike, scena Teatrijum je 2021, u toku pandemije, imala svoju nultu sezonu sa ograničenim brojem gledalaca, ali u leto 2022. otvara vrata u punom kapacitetu gledališta.

U predstavi igraju, ali i sviraju i pevaju, Vesna Stanković, Katarina Erić i Saša Đurašević. „Ljubavni vremeplov 3“ je autorsko delo Vesne Stanković, koja ovim tekstom nastavlja ciklus predstava koje se bave velikim ljubavima znamenitih ličnosti iz naše istorije, kroz spoj naracije, poezije i muzike iz nekadašnjeg vremena. Publika će moći da čuje zanimljive detalje iz ljubavnih života Kapetana Miše Anastasijevića, Stanislava Biničkog, vojvode Radomira Putnika, Mike Antića, Branke Veselinović i Vaska Pope.
Muzički deo večeri provešće nas kroz sve krajeve Srbije i kroz dva veka istorije i emocija, uz Katarinu Erić za klavirom i Sašu Đuraševića kao gitaristu. Čuće se popularne melodije šlagera, romske i izvorne narodne muzike, ali i neke prelepe, a potpuno zaboravljene pesme.

Karte se kupuju na blagajni Rektorata (bočni ulaz koji vodi pravo u gledalište), pre predstave.

Više informacija dostupno je na sajtu Teatrijuma.

 

 

Izvor: Naxi Media Mix/Predstava „Ljubavni vremeplov 3“ promo
Foto: Bigstock-tobkatrina

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.