„FILMSKI MATINE“ za najstarije sugrađane od 15. do 31. decembra

Najstariji sugrađani moći će od 15. decembra do 31. decembra da uživaju u besplatnim filmovima u mts Dvorani, u okviru projekta pod nazivom „Filmski matine“.

Naše bake i deke imaće priliku da se vrate na mesto svog detinjstva i mladosti, u nekadašnju Dvoranu Doma sindikata, a predviđene projekcije počinju svim danima u prepodnevnim terminima od 11h i 12h u dve bioskopske sale.

Na repertoaru Matinea za najstarije sugrađane će se naći popularni filmovi koji su prikazivani ove godine u bioskopu, te će seniori moći da pogledaju propušteno.

Filmsko uživanje biće omogućeno uz raznovrstan repertoar koji čine sledeći filmovi: Rez, Linija, Na margini, Magnetna rezonanca, Zločin je moj , Zvezde u podne, Nova igračka, Zločini budućnosti, Osam planina, Neizmernost, Broker, Dvostruka prevara, Zauvek mladi, Majka i sin, Pacifikacija, Plavi kaftan,Pod zvezdama, U noći 12.oktobra, Jedno lepo jutro, Nevini, Tori i Lokita, Kolibri, Prenosna vrata, Madam di Bari, Velika avantura mačke Ru, Pričaj sa mnom, Tuđa deca, Sveti pauk, Sent Omer, Prošli život, Bučerov prelaz, Hurija i Što se bore misli moje.

Bioskopske karte su besplatne, uz obaveznu prethodnu rezevaciju. Broj besplatnih karata tj. rezervacija ili samo preuzimanja karata je ograničen na dve karte po osobi.

Izvor: Naxi media mix
Foto: youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.