BEOGRADSKO PROLEĆE“ 20. aprila u mts Dvorani

Nastavlja se tradicija održavanja prestižnog Festivala zabavne i pop muzike „BEOGRADSKO PROLEĆE“, koji će ove godine biti održan 20. aprila, treći put , od obnavljanja 2022. godine, a konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija otvoren je od danas 26. februara do 15. marta.

Očekuje se da će poznati muzički festival, koji je posle dugog niza godina „ponovo rođen“ na mestu svoje kolevke, nekadašnje Dvorane Doma sindikata, i ove godine probuditi veliko interesovanje neafirmisanih autora, ali i već poznatih muzičkih imena.

Naime, pre tačno 63 godine – 17. aprila 1961. godine na sceni Dvorane doma sindikata, počeo je svoj glamurozni život tadašnji prestižni FESTIVAL ZABAVNE MUZIKE „BEOGRADSKO PROLEĆE“, koji je smatra se bio pandan tadašnjem Opatijskom festivalu, kao i Italijanskom festivalu u San Remu.

Podsetimo, prošlogodišnji pobednik festivala glasovima publike bila je Tijana Bogićević sa kompozicijom „Krila od dima“, dok su drugo i treće mesto glasovima publike su odneli Adi Šoše i kompozicija „Pusto ostrvo“ i Isak Šabanović s numerom „Svakoj sam po nešto dao“.

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.