Bajaga i Instruktori zakazali i četvrti koncert

Serija koncerata Bajage i Instruktora sa horom i simfonijskim orkestrom u beogradskom Sava Centru, pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića, biće nastavljena i 9. decembra.

Posle rasprodatog prvog koncerta 5. decembra, a ubrzo i drugog (6. decembar), naš veliki bend, koji na ovaj, svečani način obeležava 35 godina rada, rasprodao je i treći koncert, zakazan za 8. decembar, pa je sada dodat još jedan termin, sutradan, za novo, četvrto druženje.

Na svakom od ovih koncerata oko 80 muzičara će vam doneti potpuno nov doživljaj hitova iz svih faza karijere benda, kao što su „Tamara“, „Zažmuri“, „Sa druge strane jastuka“, „Dobro jutro“, „Tišina“, „Bilo bi lako“… Bajaga ističe da će svi koncerti, kad je repertoar u pitanju, biti isti u delu sa gudačima i horom, uz mogućnost promene tek poneke numere u delu gde će bend da svira sam.

Ulaznice i za četvrti koncert koštaju od 1800 do 2800 dinara. Mogu da se kupe na blagajni Sava Centra, kao i na svim prodajnim mestima Tickets-a i Gigstix-a. Pokrovitelj koncerata Bajage i Instruktora u Sava Centru je Grad Beograd.

Izvor: Naxi Media Mix/Long play
Foto: Naxi media Mix, Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.