Odložen Balaševićev koncert u Kragujevcu

Iz zdravstvenih razloga odložen je koncert legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je bio zakazan za večeras u rasprodatoj dvorani „SBB hali Jezero“ u Kragujevcu.

„Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo…Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo“, saopštava kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića.

Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu, navodi „Long Play“ u zvaničnom saopštenju.

Ko želi može vratiti ulaznicu na sledeće načine: Ulaznice kupljene online – poslati email na [email protected].

Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima u Beogradu – povrat na Blagajni Štark Arene, od ponedeljka 18.novembra. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda – kupci se mogu obratiti na mestu gde je ulaznica kupljena ili na [email protected], od ponedeljka 18.novembra.

Izvor: Naxi Media Mix- Longplay
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.