Autentične i originalne: Frajle nastupaju za DAN ŽENA u MTS dvorani


Popularne Novosađanke, The Frajle nastupiće na koncertnoj sceni Beograda, 08. marta 2024. godine u MTS Dvorani.

Tročlani ženski sastav čine Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, a zanimljivo je da će sledeće godine obeležiti 15 godina zajedničkog rada.

Ova autentička regionalna senzacija nam inače dolazi iz Novog Sada, a njihov muzički stil prožet je pop zvukom, swing ritmovima, panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom.

Frajle su dugi niz godina poznate kao ambasadorke dobre zabave, a gde god da se pojave pune koncertne dvorane, pa slobodno možemo da potvrdimo da su jedan od najaktivnijih bendova u regionu.

Među njihovim zapaženim nastupima u proteklom periodu bili su koncerti u SAD, Austriji, Belgiji, Holandiji, Mađarskoj, Kanadi, Francuskoj i drugim zemljama. Bend sa svojih 7 studijskih izdanja ima jedinstveni autorski pečat koji se čuje u numerama „Ich liebe dich”, „Štiklice”, „Fina”, „Kad se ljubimo”, „Ljubav na dar”, „Tamburaši”, ali takođe sa obradama drugih izvodjača, ovaj bend svrstavaju u kategoriju interpretatora koji na najoriginalniji način mogu izneti pesme kao što su „Meni trebaš ti” ili tradicionalne pesme kao što su „Jovano Jovanke”, te “Tri metera somota” ili “Evo banke, cigane moj” .

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i putem MTSDVORANA.RS.

Izvor: Naxi Media Mix- MTS dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.