Željko Samardžić: Četiri uspešna koncerta u mts DvoraniPoslednjih dana decembra Željko Samardžić održao je niz uspešnih koncerata u mts Dvorani na oduševljenje njegove mnogobrojne publike.

Četiri uspešna koncerta tokom decembra meseca bila su sjajan način da proslavljeni pevač zaokruži svoje nastupe u 2022. godini u kultnom prostoru mts Dvorane.

Menjajući, kako raznovrstan repertoar, tako i scenografiju svake večeri, popularni pop pevač je pred sam kraj godine, atmosferu doveo do usijanja, a publika je od prve numere stala na noge. Dvoranom su se orili kao jedan glasovi, uz obavezne hitove poput „Ne spominji ljubav“, „Da me nije“, „Zato kradem“, „Ljubavnik”, “9000”,”Stari lav”,”Nisi ti za male stvari”, „Bezobrazno zelene“; „Grlica“, a na listi od preko 30 pesama našle su se i numere i novijeg datuma.

Samardžić nije krio svoje oduševljenje do poslednjeg mesta punom salom i bliskim kontaktom sa publikom, kojima je ispunio prethodno dato obećanje- da će ovo doslovno biti koncerti za pamćenje.

Podsetimo, Samardžić je prvi koncert u mts Dvorani održao prošle godine, kada je izjavio da mu je nekadašnja Dvorana Doma sindikata posebno mesto za održavanje koncereta zbog neverovatne interakcije sa publikom.

Ove godine na istom mestu održao je četiri koncerta, 23. 28. 29. i 30. decembra.

Izvor: Naxi Media Mix-mts Dvorana
Foto: Bigstock-dws

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.