Zakazan drugi koncert Gibonnija u Beogradu!

Zbog velikog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni, odžaće još jedan koncert u Beogradu, 22. oktobra u Štark areni.

Ulaznice za Gibonnijev drugi koncert su u prodaji i mogu se nabaviti na efinity.rs, putem aplikacije Efinity app, kao i na Efinity prodajnim mestima.

Gibonni je nedavno objavio spot za peti singl „Mlijeko proliveno“ sa aktuelnog izdanja „U po’ ure“. Pesma je već dobila svoju potvrdu na Gibonnijevim rasprodatim koncertima širom regije, a sigurni smo da će tako biti i na druženju sa beogradskom publikom na koncertima 20. i 22. oktobra u Štark areni sa početkom u 20časova.

Mnogobrojne nagrade publike i struke, rasprodati koncerti širom regiona i verna raspevana publika, potvđuju uspešnost njegove višedecenijske karijere, ali kako i sam voli da kaže, pesma publike na svim koncertima koje održava, njemu je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. „Tempera“, „Činim pravu stvar“, „Mirakul“, „Libar“, „Oprosti“, „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Judi, zviri i beštimje“, „Onako, od oka“, „Udica“, „Lažu fotografije“ samo su neke od onih pesama zbog kojih se uvek traži karta više za njegove koncerte, koji su uvek posebni.

Gibonni je u Beogradu poslednji put nastupao 2016.g u Sava Centru, kada je beogradska publika uživala u tri rasprodata koncerta.

Izvor: Naxi Media Mix-Gibonni PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.