Trkulja: Radujem se prvom koncertu posle godinu dana

Slobodan Trkulja, priznati umetnik, se danas družio sa medijima i najavio koncert u Kombank dvorani za 13. mart u 19h. Koncertni užitak uz muziku inspirisanu srpskom tradicijom spakovana u moderno ruho.

Slobodan Trkulja, priznati umetnik, se danas družio sa medijima i najavio koncert u Kombank dvorani za 13. mart u 19h. Koncertni užitak uz muziku inspirisanu srpskom tradicijom spakovana u moderno ruho.

„Specifična je situacija za nas umetnike da ne možemo da sviramo, pa se radujem prvom koncertu posle godinu dana. Bend moj i ja smo željni svirke, puni smo energije, imamo potrebu da sviramo i siguran sam da će koncert biti energičan. Veća nam je želja za svirkom, i veća mi je frizura. Poštovaćemo sve epidemiloške mere, dozvoljeno je ulazak samo 500 ljudi, razmak između sedenja, ali nas to neće sprečiti da svi zajedno uživamo!“ izjavio je Trkulja i dodao „ raduje me i što će Kineski festival svetla čiji sam osnivač i inicijator, zbog velikog interesovanja, i u Beogradu i u Novom Sadu, biti produžen do 1.marta. Iskoristite lepo vreme i prošetajte do Sava promenade Galerija Belgrade ili u Novom Sadu do Limanskog parka i uživajte u magičnim lampionima“ završava raspoloženi Trkulja.

Ovaj priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija, koji sa svojim sastavom „Balkanopolis“ oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, podjednako je hvaljen od publike i od svetske kritike, koja ga svrstava u red nacionalnog blaga Balkana a njegov zvuk, kao novi muzički talas.

Trkulja je kao solista sarađivao sa svetskim umetnicima poput Marize, Dalarasa, Olete Adams, Josipe Lisac, sa proslavljenim, holandskim Metropol orkestrom, te vrhunskim džez i filharmonijskim orkestrima. Pamte se njegovi nastupi u Kini, gde uživa veliku popularnost, posebno pred 30.000 posetilaca u okviru EXPO izložbe u Šangaju. Potom na BBC-u i Eurovizije gde je njegove nastup pratio auditorijum od preko 100 miliona gledalaca; do nedavnog nastupa Balkanopolisa u novogodišnjem programu u Kini gde ih je gledala neverovatna milijarda gledalaca! Jedan je od ambasadora za kulturnu saradnju Srbije i Kine i kreativni ambasador Srbije.

Ukoliko želite da uživate u muzičkoj čaroliji zasnovanoj na spajanju nespojivog ulaznice možete nabaviti po ceni od 1800, 2200 i 2500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs kao i na blagajni Kombank dvorane.

 

Izvor: Naxi Media Mix-Kombsnk dvorana PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.