Tradicionalni novogodišnji koncerti Željka Samardžića

Nakon što je prošle zime, Beograđanima priredio čak četiri koncerta u mts Dvorani, Željko Samardžić ove godine tradicionalne novogodišnje nastupe održaće 21. i 22. decembra na istom mestu.

Na „daskama“ nekadašnje Dvorane Doma sindikata, Samardžić će i ove zime specijalno za svoju publiku upriličiti koncerte, kojim će podsetiti na neke od svojih čuvenih pop hitova iz svog bogatog opusa.

Tako će 21. i 22. decembra ljubitelji Samardžićeve muzike moći da čuju retrospektivu najvećih hitova poput: „Grlica“, „Sipajte, još jedan viski“, „Da me nije“, „Dobar dan tugo“, „Bože čuvaj tu zenu“, „Ljubavnik”, “9000”,”Možda”,”Nisi ti za male stvari”, kao i pesme novijeg datuma.

Samardžić, poreklom iz Mostara, najveće uspehe ostvario je u Beogradu, gde je 1996-te godine održao svoje prve koncerte u Sava Centru (tri dana uzastopno). Danas važi za omiljenog pevača na svim prostorima bivše Jugoslavije, kao i na Balkanu. Albumi „Sudbina“ i „Sećanje na ljubav“ doprineli su njegovom enormnom uspehu i svrstavanju u red  najpopularniji pevača zabavne i pop-muzike na ovim prostorima.

Nosilac je brojnih muzičkih nagrada i priznanja, te je svojevremeno na festivalu „Pesma Mediterana“ u Budvi osvojio nagradu s pesmom „Sipajte još jedan viski“. Svojim pevačkim umećem osvaja priznanja i na festivalima „Sunčane skale“, „Budva“, „Zrenjanin“, prestižne nagrade „Oskar popularnosti“, „Zlatni Melos“ i pevač godine.

Do sada je u Beogradu održao četrdeset koncerata u Sava Centru, zatim pet u Beogradskoj Areni, ali kada je prvi put održao koncert u Kombank Dvorani, današnja mts Dvorana, priznao je javno da mu je to jedan od najdražih koncerata u Beogradu.

Vlasnik je 15 studijskih albuma.

Karte za koncert su dostupne u prodaji na mtsdvorsna.rs

 

 

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana PR
Foto: Bigstock- chalabala

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.