Koje filmove očekujemo tokom avgusta u domaćim bioskopima?

Uz Diznijev hit „Ukleta kuča“ koji će se tokom avgusta prikazivati u domaćim bioskopima, a za čije se premijerno prikazivanje 26. jula karte već mogu pronaći na tekućim blagajnama, letnji repertoar rezervisan je i za ostvarenja različitih svetskih kinematografija.

U četvrtak, 17. avgusta u bioskopim će se naći italijanski film „Kolibri“ (The Hummingbird) sa Pjerfrančeskom Favinijem u glavnoj ulozi, dok 24.7. gledamo intrigantno ostvarenje „Prenosna vrata“ (The Portable Door) sa Kristofom Valcom i Semom Nilom u glavnim rolama.
Za sam kraj meseca predviđen je dečiji filsmki naslov „Titina“, kao i naslova „Bučerov prelaz“ sa Nikolasom Kejdžom u glavnoj ulozi. 

Snimljen prema knjizi britanskog autora Toma Holta film „Prenosna vrata“ (The Portable Door), sa elementima fantazije, okupio je poznatu glumačku ekipu među kojima istaknute glumce Kristofa Valca i Sema Nila, kao i Mirandu OtoPatrika Gibsona i australijsku glumicu Sofi Vajld, Za britanski Radio Times Sofi ističe da ju je scenario filma „Prenosna vrata“ podsetio na popularni serijal o Hariju Poteru.

Priča prati Pola Karpenter, pripravnik misterioznoj londonske firme sa nekonvencionalnim poslodavcima, uključujući i direktora čije su namere da promeni drevni magični svet sa modernim korporativnim praksama.

Britanski The Telegraph iznosi da „Sem Nil i Kristof Valc blistaju u ovoj živopisnoj priči o kompaniji koja se bavi magično izazvanim slučajnostima,“ dok čuveni The Guardian piše da „iako napetost pristiže i odlazi, film Prenosna vrata nikada u potpunosti ne gube svoju oštricu, najviše zahvaljujući naprasitom Nilu kao Velsovoj desnoj ruci, kao i oštrom senzibilitetu koji podseća na Roalda Dala.
The Australian navodi „Ovaj film je živahna, fantastična zabava za mlade i starije.“

Krajem meseca, 31. avgusta u bioskope stiže drama „Bučerov prelaz“ smeštena u sedamdesete godine 19. veka. Adaptacija književnog dela Džona Vilijamsa prikazuje Nikolasa Kejdža kao lovca na bivole koji mami naivnog mladića u ambicioznu ekspediciju na Stenovitim planinama Kolorada.

Izvor: Naxi Media Mix-MCF PR
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.