Simfonija života: Noć muzike putem online prenosa

U skladu sa epidemiološkom situacijom, manifestacija „Noć muzike“ koja je prethodnih godina okupljala veliki broj ljubitelja klasične muzike održaće se u nešto drugačijim okolnostima – putem online prenosa.

Kako je saopšteno na oficijalnoj Instagram stranici manifestacije, „Noć muzike“ će se održati večeras, 28. avgusta od 20:45 časova.

Progam će se prenositi putem interneta na Facebook stranici „Noći muzike“, kao i na sajtu https://live.beograd.gov.rs/, a na beogradskom stadionu „Tašmajdan“ tom prilikom nastupiće ansambli Simfonijskog orkestra RTS, Dupli oktet Hora RTS i mladi solisti predvođeni maestrom Bojanom Suđićem.

View this post on Instagram

Muzika je život… I zato je slavimo u svim okolnostima! Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da će se Noć Muzike održati u PETAK, 28.AVGUSTA od 20.45h u drugačijem ruhu na našem vrituelnom stadionu! Proteklih godina Noć Muzike okupila je preko 100.000 ljubitelja muzike – sada kada ne možemo biti blizu jedni drugih, muzika je ta koja će nas zbližiti! Zato vas pozivamo da u petak 28.avgusta pratite uživo vašu omiljenu muzičku manifestaciju u online prenosu na našoj Facebook stranici, kao i na sajtu https://live.beograd.gov.rs/ Za vas nastupaju: Dupli oktet Hora RTS Ansambli Simfonijskog orkestra RTS Maestro Bojan Suđiić Mladi solisti Pokažimo da život i muzika uvek nađu put: pokažimo da nismo odustali, jer slavimo simfoniju života u svim oblicima i svim vremenima. Vidimo se u petak 28.avgusta da kažemo DA muzici i životu! #nocmuzike #beograd

A post shared by Noć Muzike (@nocmuzike) on

Izvor: Naxi Media Mix-Noć muzike Instagram
Foto: Bigstock-Alex Staroseltsev

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.