Samardžić podigao publiku na noge: Očekuju se još tri koncerte večeri

Snažne ovacije preplavile su punu mts Dvoranu na prvom od četiri zakazana koncerta Željka Samardžića u organizaciji mts Dvorane.

Na skoro tročasovnom nastupu u prostoru koji mu je, kako je sam Samardžić rekao u par navrata, prirastao srcu zbog neverovatne prisnosti sa publikom, Samardžić je doslovno uživao u svakoj numeri, dajući dovoljno prostora i publici da u glas, kao jedno, raznovrsnošću boja glasova, otpevaju sve do jednog hitove koncertnog repertoara.

Obučen i svom poznatom elegantnom maniru, mostarski pevač je pohrlio pesmom u zagrljaj publici, koja je jedva dočekavši, odmah ustala sa svojih sedišta i zapevala. Sedišta su definitivno bila suvišna na pravom plesnom podijumu koji je ubrzo stvorio u Dvorani.

Činilo se od starta da je harmonija dobre energije zavladala sa obe strane ( i sa bine i iz publike ).Pevali su se horski hitovi : „Grlica“, „Ne spominji ljubav“, „Da me nije“, „Zato kradem“, „Ljubavnik”, “9000”,”Stari lav”,”Nisi ti za male stvari”, „Bezobrazno zelene“…

Samardžića je na jednostavno uređenoj bini sa video bimom u pozadini, pratio njegov dobro oprobani bend, sa čak četiri bek vokala…a pevač je „u cugu“ otpevao 31 pesmu. Iznenađenje večeri je bio i mladi pevač Stavan Anđelković sa kojim je otpevao zajedno par numera,ali koji se publici i samostalno predstavio.

Samardžić se jedva odvojio od publike prve koncertne večeri, a sledeći susreti sa publikom zakazani su 28, 29. i 30. decembra.

Izvor: Naxi Media Mix- mts Dvorana PR
Foto: Bigstock- chalabala

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.