Rock el clasico sutra na Tašmajdanu

Stefan Milenković i Nele Karajlić će 21. juna od 21h na stadionu Tašmajdan publici predstaviti svoj prvi zajednički autorski projekat Rock El Clasico.

Stefanu će podršku dati članovi Gudačke reprezentacije mladih, a uz Neleta će nastupiti njegov bend Osiromašeni uranijum.

S obzirom da je Tickets Vision promenio sajt, ulaznice se mogu kupiti online samo preko novog sajta https://new.tickets.rs/event/rock_el_clasico_stefan_milenkovic_nele_karajlic_1488 kao i na prodajnim mestima u Domu omladine i tržnom centru Ušće.

Ulaznice za sedenje u parteru su rasprodate, a preko novog sajta još uvek se mogu kupiti karte za parter-stajanje i tribine. Ukoliko bude ostalo karata, na dan kocerta biće omogućena kupovina i na blagajni stadiona Tašmajdan od 17 časova.

Na Svetski dan muzike publika će prisustvovati neviđenom muzičkom, scenskom i umetničkom spektaklu, jer do sada niko na ovaj način nije spojio rokenrol i klasičnu muziku. Na bini će se naći rock bend i gudači pod rukovodstvom jednog od najboljih violinista sveta Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih rokera sa ovih prostora Neleta Karajlića. Kompozitorka Ana Krstajić je imala ulogu muzičkog prevodioca i maestralno je pronašla nit koja je povezala popularne rock pesme Zabranjenog pušenja i vrhunska dela klasične muzike tako da se spoj ne čuje, a rezultat su jedinstvena muzička dela koja pokazuju da je moguće spojiti naizgled nespojivo.

Stefan Milenković i Nele Karajlić su ukrstili svoje talente i višedecenijsko iskustvo i kreirali jedinstveni muzički projekat koji će nastaviti put širom sveta, a po prvi put će u celosti biti izveden 21. juna na stadionu Tašmajdan.

Izvor: Naxi Media Mix-ORBIS Communications PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.