Respect: Film o legendarnoj Areti Frenklin

Ostvarenje „Respect“, koje govori o životu legendarne Arete Frenklin, od 9. septembra stiže na repertoare domaćih bioskopa.

Biografska drama, u kojoj glavnu ulogu tumači fenomenalna Dženifer Hadson, prikazaće uspon kraljice Arete Frenklin i njenu neverovatnu životnu priču koja će vas duboko dirnuti.

Premijera filma RESPECT održaće se u Kombank Dvorani 8. septembra u 20 časova a pre same projekcije filma, biće održan mini koncert soul, jazz, fank pevačice i muzičarke Bojane Stamenov, koja je ponela laskavu titulu 10. mesta na Evroviziji 2015, a koja će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje pevajući hitove čuvene soul dive.

Simbolično, u odeći toga doba koje će nas vratiti u vesele 60-te, 70-te i 80-te godine i video bim na kom će se nizati arhivski snimci Frenklinove, muzičkim i stilskim vremeplovom posetioci će se vratiti u doba kada je živela i radila pevačica vrhunskih vokalnih sposobnosti, koja je prošla trnovit put u građenju svoje karijere.

Bojana Stamenov će imati čast da peva neke od hitova iz bogatog opusa Arete i na najbolji način uvesti publiku u divan film koji potom sledi.

Karte za ovo nezaboravno iskustvo nalaze se u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Kombank Dvorane.

Prateći uspon karijere Arete Frenklin od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca, do momenta kada je postala internacionalna superzvezda, RESPECT je izvanredna istinita priča o muzičkoj ikoni koja je na putu da pronađe svoj glas.


Izvor: Naxi Media Mix-Taramount PR
Foto: Bigstock- kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.