Moj Off: Reprizni termini projekcija filma Optižujem

Film Romana Polanskog Optužujem koji je svečano otvorio prvi besplatni online Filmski festival MOJ OFF, želelo je da pogleda preko 50.000 posetilaca, zbog čega je mojoff.net sinoć bio jedan od najposećenijih sajtova u Srbiji.

Ipak, usled neočekivano velike posete i gustine Internet protoka, nastupio je kratkotrajni tehnički kolaps na sajtu, te određeni broj posetilaca nije mogao da pristupi premijeri filma u tačno vreme.

Iako je kvar ubrzo otklonjen i film je bilo moguće pogledati do 03h ujutru sa više omogućenih online festivalskih projekcija, u znak zahvalnosti, ali i izvinjenja poštovanim posetiocima, zbog privremene nedostupnosti filmu, OPTUŽUJEM će po odluci organizatora festivala, biti repriziran u čak tri nova termina.

FILM OPTUŽUJEM

PRVI REPRIZA: 2. Aprila u 9h
DRUGA REPRIZA: 6. Aprila u 9h
TREĆA REPRIZA: 10. Aprila u 21h

Važna napomena za korisnike sajta mojoff.net je da:

 

Usled velike posete i gustine internet protoka, sve festivalsku projekciju možete pokrenuti bilo kada u roku od 30 min od početka filma. Ovo će važiti za svaki film na programu festivala, koji će trajati do 10. aprila.

Svi koji budu želeli da pogledaju film po izboru u terminu prikazivanja filma u toku dve nedelje festivala trajanja festivala, to mogu da učine jednostavno.

1.Ukucajte mojoff.net
2. Ulogujte se na sajt ( u gornjem desnom uglu „ULOGUJ SE“)
3. Kliknite na dugme „BIOSKOP“
4. Ostanite na stranici BIOSKOP gde klikom na play zauzimate svoje mesto u „bioskopu“ i jednostavno samo čekajte da film počne
5. Nakon kratkog bloka reklama nije potrebno da radite ništa već da uživate u filmu

Izvor: Naxi Media Mix: Kombank dvorana – Moj OFF PR
Foto: Bigstock- Jag_cz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.