Moj Off prerasta u Premium video

Navika praćenja filmova odavno je dobila i svoju online verziju, a u uslovima kućne izolacije kada je #OSTANI KOD KUĆE najvažnija poruka za sve, život i kvalitetno slobodno vreme izvan prave bioskopske sale postalo je moguće nadomestiti kućnim online bioskopom.

Ovakav, originalan bioskop, zaživeće već 11. aprila na platformi u okviru sajtu MOJOFF.NETodmah nakon završetka prvog Online filmskog festivala MOJ OFF, koji će ujedno postati tradicionalan, donoseći jednom godišnje ekluzivne filmske naslove sa najvećih svetskih festivala, u online okruženje.

Pored besplatnog Online Filmskog Festivala koji prikazuje 65 jedinstvena filmska ostvarenja i koji će i ubuduće svakog dana imati jedan besplatni film aktulne svetske produkcije, od 11. aprila na istoj adresi mojoff.net u Srbiji i regionu će po prvi put putem MOJ OFF platforme – biti omogućen Premium video na zahtev (PVOD) kao vid online rešenja u okviru kojeg će posetiocima biti dostupno svake nedelje mnoštvo premijernih, ekskluzivnih, nagrađivanih igranih i dokumentarnih naslova svetskih kinematografija, kao i dečijih sinhronizovanih filmova.

Početna baza platforme sadržaće sva filmska ostvarenja koja se prikazuju na prvom besplatnom Online filmskom festivalu MOJ OFF,  svih 65 filmova, a svake nedelje platforma će biti dopunjena sa do 5 novih ekskluzivnih, kod nas i veoma često nigde u svetu prikazanih, filmova.

Foto: Bigstock/vasiliybudarin
Izvor: Naxi Media Mix-MCF-Moj Off PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.