Moj Off: Besplatni dečiji filmovi povodom Svetskog dana porodice

Povodom Svetskog dana porodice na Online bioskopu MOJ OFF danas 15. maja dečiji filmovi i porodične avanture mogu se pogledati isključivo besplatno. Više od trideset dečijih filmova norveške, danske, češke, francuske i druge evropske produkcije, ali i američke kinematografije našlo se na repertoaru ovog bioskopa, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Ovim povodom Online bioskop MOJ OFF priključuje se obeležavanju datuma koji ima za cilj isticanje i podržavanje porodice i njenih vrednosti.

Tokom sledeće nedelje na MOJ OFF punih sedam dana deca i odrasli moći će zajedno besplatno da gledaju deset izdvojenih naslova – od sinhronizovanih animacija „Čudovištance Moli“, „Cirklin, Koko i divlji nosorog“, „Čuvari Oza“, „U šumi Haki Baki“, „Avril i neverovatni svet“ do igranih avantura za najmlađe „Gospodin Žaba“, „O sovama i miševima“, „Čovečuljak“, „Laste i Amazonci“ i „Izgubljeno-nađeno“.

Mnogi se sećaju kratkometražnog animiranog filma „Mali remorker“. Njegov nastavak “Mali veseljak: Brod spasilac” je dugometražni dečiji film koji je sada na repertoaru Online bioskopu MOJ OFF. „Mali veseljak: brod spasilac“ je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spasava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dečijoj knjizi Elijas: Mali brod spasilac, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.
„Čudovištance Moli“, animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za Kristalnog medveda, u svojoj priči prati jednu omanju porodicu. Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta, ali Molini roditelji prvo moraju otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.

„Avril i neverovatni svet“ je priča o porodica naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobedivosti, ali kada roditelji iznenada bivaju misteriozno oteti iza sebe ostavljaju svoju maloletnu ćerku Avril. Deset godina kasnije zajedno s mačkom Darvinom i svojim pouzdanim prijateljem, Avril kreće u potragu.

Izvor: Naxi Media Mix- MCF PR
Foto: Bigstock/vasiliybudarin

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.