Mile Kekin održao veliki koncert u mts Dvorani

Nije lako rečima opisati emocije koje su se smenjivale na sceni i u publici, na raskršću novih hitova i starih dobrih pesama Mileta Kekina.

U sinergiji sa novim bendom, vođen neverovatnim vajbom publike koja je sudeći po ovacijama, jedva dočekala druženje sa majstorom rokenrola, Kekin je praćen svojim prijateljima iz benda, izveo ne samo pesme sa svog drugog solističkog albuma „Nežno đonom“. već i pesme starijeg datuma čije taktove prepoznajemo na prvo slušanje.

Smenjivali su se tako hitovi : Nije sve tako sivo, Pitala si me, Pjevajte nešto ljubavno, Samo za taj osećaj, a pesme „Mala“, „Ratnik svjetla “ i „Guvernal“ koji su se uveliko odomaćile na muzičkim listama, odlično su primljene kod publike, koja je sve tekstove pevala kao jedan, od početka do kraja.Pravo iznenađenje za publiku bilo je izvođenje pesme Atlantida, duet sa Bajagom, koju su kolege prvi put izvele zajedno uživo.

I nakon izvođenja 30 pesama ove večeri, obistinilo se ono što je govorio Kekin o svom novom albumu, a publika je u interakciji sa autorom i bendom dokazala njegove reči „da se uz Nježno đonom može zapevati, zaigrati, nasmejati se, ali i zamisliti nad samim sobom“.

Vidno Kekin je uložio svu svoju energiju i nesebično se predao fanovima, potvrdivši da ovo jeste bio koncert sa mnogo novih muzičkih uzbuđenja i koji će Beograd dugo pamtiti.

Izvor: Naxi Media Mix, MTS Dvorana promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.