Massimo Savić na Tašmajdanu 18. septembra  

Massimo Savić održaće koncert na Tađmajdanu 18. septembra, dok će 20. septembra održati drugi koncert na Letnjoj sceni Palić.

Nakon uspeha hita „Mali krug velikih ljudi“ Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našala na svim top listama. „Putujemo i kad stojimo“ svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter.

Na mnogobrojnim koncertima tokom leta, publika peva i uživa u novoj pesmi i Masimo se raduje da je predstavi i pred beogradskom publikom. Imaće priliku 18. septembra na kultnoj sceni Tašmajdana.

„Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja. Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najljepše emocije. Garntujem vam da ćemo dati sve od sebe jer želimo da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni“, izjavio je Massimo.

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i reakcija publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti!

Ukoliko želite da uživate u vanvremenskim hitovima kao što su: „Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Indija“, „Da mogu“, „Iz jednog pogleda“, „Zar nema više nas“ i mnoge druge, ulaznice za tašmajdanski koncert, kao i za koncert na Paliću, možete nabaviti u sistemu Tickets.

Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije koje važe za sve festivale ( ulazak uz sertifikat o vakcinaciji, negativni PCR ili antigenski test ).

Izvor: Naxi Media Mix-Massimo Savić PR
Foto: Naxi media-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.