Magnifico 9. aprila u Beogradu

Robert Pešut – Magnifico, autor „najskuplje“ pesme u kafani, Pukni zoro, prvak samozvanog žanra Balkan-disco-schlager, nastupiće u Beogradu 9. aprila u 21 čas, u Domu omladine u okviru koncerata Urban Sessions, Centra beogradskih festivala – CEBEF.

Sa svojim bendom, za kojeg kaže da je u boljoj formi nego ikada, Magnifico priprema šou na kojem će predstaviti svoju bogatu, tridesetogodišnju muzičku karijeru.

“Malo ćemo da pevamo, malo ćemo se “ježiti”, smejati i pustiti po koju suzu i međusobno deliti radost i veselje,” poručuje Magnifico i dodaje: “Osećam se privilegovanim i srećnim što mogu svirati u Beogradu.”

Ljubljančanin koji važi za jednog od najintrigantnijih muzičkih imena Slovenije i bivše Jugoslavije uspeo je da njegove pesme budu čak i tema diskusije u Evropskom parlamentu, dok su hitovi kao što su Hir Aj Kam Hir Aj Go i Give Mi Mani, sa izdavačkom kućom Sony obišli ceo svet.

Magnificove pesme su sastavni deo ne samo balkanske filmografije, kao što su “Senke nad Balkanom”, “Montevideo, Bog te video” i “Hotel Beograd”, već i popularnih američkih serija “CSI Miami” i HBO španske serije “Foodie Love”.

„Samo malo“, „Cici Mici“ i „Divna“ postale su klasici sa statusom evergreena.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na blagajni Doma omladine, prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu tickets.rs.

 

Foto: Bigstockphoto/Okhrymenko_Viacheslav
Izvor: Naxi media Mix-Pro PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.