Koncert Zdravka Čolića u Štark areni

Legenda pop muzike i najveća zvezda Balkana Zdravko Čolić najavljuje spektakularni koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni.

Jednu od najvećih koncertnih sala upravo je 2005. otvorio miljenik publike od Vardara pa do Triglava ali i fanova širom Evrope i sveta i to sa dva rasprodata koncerta.

Popularni Čola vraća se peti put na isto mesto da sa jednakim žarom osvoji srca beogradske publike. On će u Areni nastaviti uspešnu turneju „Ono malo sreće“, nazvanu po svom istoimenom 15. studijskom albumu. Zvezda pop scene prirediće, kao i uvek do sada, veličanstveno veče za pamćenje. Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama unazad izaći će pred svoju publiku i otpevati najveće hitove iz svoje bogate karijere uz koje su odrastale generacije unazad. Još jednom će pokazati zašto je miljenih publike već više od 50 godina.
Pevač koji je vladao jugoslovenskom scenom imao je nastupe na svim najvećim koncertnim mestima. Samo u poslednje dve decenije napravio je niz koncerata u Beogradu o kojima se i dana- danas priča. Posle dva nezaboravna spektakla na Marakani (2001. i 2007), fenomenalnog koncerta na Ušću (2011), i četiri rasprodate Arene (2005. i 2014) ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali.

Nakon 5 godina nestrpljivog iščekivanja Čola je ponovo u Areni gde će otpevati svoje najveće hitove od prvog “Sinoć nisi bila tu”, snimljenog davne 1972. godine, preko “Ti si mi u krvi”, “Produži dalje”, “Ružice moja Ruška”, “Ti živiš u Oblacima mala”… do hitova “Tebe čuvam za kraj” i “Ničeg nije bilo između nas” sa aktuelnog albuma “Ono malo sreće”.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs u sledećim kategorijama:

Parter – 1 700.00 – 1 900.00 RSD
Tribine – 2 700.00 – 2 900.00 RSD
Fan pit – 3 500 RSD

Izvor: Naxi Media Mix
Foto: Naxi Media Mix, Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.