Koncert u čast Miše Aleksića

Povodom sećanja na legendarnog srpskog i jugoslovenskog basistu, jednog od osnivača i dugogodišnjeg člana benda Riblja čorba, koji nas je napustio prošle godine, na Tašu će se 16. avgusta održati KONCERT U ČAST MIŠE ALEKSIĆA na kojem će nastupiti Riblja čorba sa prijateljima. Koncert će se realizovati u u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF-a i Melos estrade.

Miša Aleksić je bio i kompozitor i koproducent mnogih poznatih numera popularnog sastava, koje će se izvoditi na koncertu, a kako zbog pandemijske situacije ispraćaj u prisustvu prijatelja nije bio moguć, koncert je način da se kolege i prijatelji, uz prisustvo obožavatelja i verne publike, oproste od Aleksića kako dolikuje i to na njegov rođendan.

Frontmen grupe, Bora Đorđević, je opisao njihov odnos u nekoliko rečenica: „Miša je bio mnogo više od člana benda. On nam je nikad prežaljeni brat. Nijedna odluka nije doneta bez njegovog mišljenja. Bio je izuzetan autor, tako da ćemo na koncertu svi izvoditi njegove kompozicijea, a premijerno će biti izvedena poslednja pesma koju je napravio – Dve gitare.“

Na ovom posebnom događaju, kao gosti će se pojaviti i čuvena imena domaće rok scene: Momčilo Bajagić, Zvonimir Đukić, Nikola Čuturilo i Žika i Dragi Jelić.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka 22. jula putem tickets.rs i na prodajnim mestima Ticket Visiona.
Celokupan prihod od ulaznica je namenjen porodici Miše Aleksića.

Izvor: Naxi Media Mix-Koncert u čast Miše Aleksića CEBEF PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.