Koncert Stjepana Hausera iz pulske Arene

Violončelista Stjepan Hauser s ponosom najavljuje nastup u praznoj pulskoj Areni, koji će publika moći da prati putem njegovog oficijalnog YouTube kanala danas, u ponedeljak, 27. aprila u 19 časova.

Posebno osmišljenim nastupom slavni violončelista će se pridružiti muzičarima koji podržavaju i posvećuju svoju muziku svim delatnicima koji rade na prvoj liniji odbrane protiv koronavirusa. Uz to, HAUSER na ovaj način takođe podržava COVID-19 Solidarity Response Fund. 

Već sada možete podesiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred hiljadama obožavatelja:

„U ova teška vremena, ljudski duh je pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su naprvoj linijii svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti”, poručuje Hauser!

Izvor: Naxi Media Mix- Menart PR
Foto: Naxi Media Mix-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.