Knjiga o Nedi Arnerić u prodaji

Knjiga Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag na jedinstven način približiće svojim čitaocima detalje iz života slavne glumice i upoznati ih sa magijom koju je širila velikim platnom.

Autorka knjige i novinarka Tatjana Nježić svojom najnovijom knjigom uspela je da prikaže ne samo glumački portret Nede Arnerić već i da oslika njen put od sna do jave, i natrag.

Pored razgovora i intervjua u kojima se nikad nije libila da bude iskrena i da sa publikom podeli sopstvene impresije i spoznaje, u ovoj knjizi pročitaćete šta su o Nedi Arnerić rekli i zapisali njeni prijatelji i bliski saradnici. Takođe, imaćete priliku da se prisetite najznačajnijih uloga koje su obeležile njenu karijeru, i to tako što će vas serija crnobelih fotografija poput vremeplova odvesti u zlatno doba filmske umetnosti.

Knjiga Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag prvenstveno je namenjena poštovaocima lika i dela Nede Arnerić, ali i svim zaljubljenicima u film, umetnost i stvaralaštvo.

Život i delo Nede Arnerić fasciniraju i njene poštovaoce i kolege, jer je živela i radila onako kako to čine posebni ljudi, svesni stvarnosti. U knjizi Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag zabeleženi su najsjajniji trenuci koji su predodredili njen put i učinili je kultnom ličnošću srpske i jugoslovenske kinematografije.

„Sve uloge, i životne i filmske, Neda Arnerić odigrala je neponovljivo jer je uvek igrala srcem, kao da je znala da je to jedini način da kad se svetla ugase, hrabro i sa osmehom prihvati glavnu ulogu u večnosti“, navodi urednica Marija Radić.

Knjiga Neda Arnerić: Od sna do jave, i natrag u izdanju Vulkan izdavaštva dostupna je putem sajta www.vulkani.rs.

Foto: Bigstock-Lipnicki
Izvor: Naxi Media Mix- Vuklan PR

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.