Kaliopi proslavila rođendan na trećem koncertu Željka Samardžića

Sinoć je u krcatoj mts Dvorani održan treći po redu koncert pop ikone Željka Samardžića, a on će održati još tri do kraja ove godine u mts Dvorani.

Samardžić se kao i uvek bezrezervno dao publici, a ona mu je istom merom i uzvratila. Žurka sa fanovima trajala je puna dva i po sata u nepresušnom repertoaru hitova poznatog pevača.

Tradicionalno su se Samardžiću na sceni pridružili njegovi prijatelji muzičari, a pravi spektakl usledio je kada je zapevala Kaliopi, koja je večeras ujedno proslavila i svoj rođendan. Željko joj je tim povodom poklonio cveće, čime ju je oduševio. Pevala je Crno i belo i čuvenu BATO, a publika nije dozvolila da ovaj zadatak obavi sama, te ju je horski podržala. Odzvanjala je Dvorana i odisala posebnom energijom, koju su kao magijom napravili prijatelji na sceni izvodeći duet ZNAM.

I ovoga puta za publiku je popularni pevač izabrao samo hitove, među kojima su najviše ovacija dobili čuvene: Grlica, Udala se moja bivša draga, Pokaži mi šta znaš, Ne daj da te rade, Prava ljubav godine ne broji. Bezobrazno zelene, Sve je moje tvoje, Dajte jednu lošu….

Vrhunac je atmosfera dostigla kada se na bini pojavio gost koga je Samardžić takođe čuvao kao iznenađenje, poznati trubač Dejan Petrović Big Bend. On je sa Samardžićem odsvirao hit 9000, što se u trenutku pretvorilo u pravi spektakl.

Naredni susret očekuje nas već večeras, a druženje će se nastaviti i u subotu 30. decembra kada će nastupiti u 17 i 20h.

Izvor: Naxi Media Mix, MTS Dvorana
Foto: Naxi media, Aleksandar Dmitrović

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.