Animirana avantura za najmlađe: PUSTOLOVINE BUBAMARE I CRNOG MAČKA” od 4. januara

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom. A da bi doživljaj bio potpun, i prilagođen najmlađoj publici, fantastična ekipa svojim glasovima oživela je junake na našem jeziku!

Ne propustite da sa svojom porodicom provedete lepe zajedničke trenutke, pune smeha i iskrenih emocija i da godinu započnete na najbolji mogući način!

Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Zato, upoznajte sve lepote Pariza i čari odrastanja uz nezaboravnu filmsku priču “MIRAKULUS FILM – PUSTOLOVINE BUBAMARE I CRNOG MAČKA” (LADYBUG) koja će vas na čaroban način odvesti u jedan sasvim drugi svet, u kome je odvažnost i borba za pravdu najvažnija.

Izvor: Naxi Media Mix, Taramount Film
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.